ΑΕΚ: Μπήκε με το δεξί, «τριάρα» επί του Ιωνικού

ΑΕΚ: Μπήκε με το δεξί, «τριάρα» επί του Ιωνικού

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ επικρατώντας στο ΟΑΚΑ 3-0 του Ιωνικού. Ο Μάνταλος «σέρβιρε» τα δύο γκολ, ενώ για την Ενωση σκόραραν τρεις παίκτες που ήρθαν στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, οι Λε Ταλέκ, Άμραμπατ και Τσούμπερ. Για τους νεοφώτιστους μοιραίος παίκτης ήταν ο Ροζέριο Τουράμ που έχασε τα… άχαστα, ενώ από το 33’ έπαιξαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ρομαό.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στην έναρξη του αγώνα. Στο 1’ ο Τουράμ τρύπωσε ανάμεσα στα δύο στόπερ της ΑΕΚ, βγήκε απέναντι από τον Στάνκοβιτς, αλλά το τελείωμα του ήταν άστοχο.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 7’. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ και ο αμαρκάριστος Λε Ταλέκ με κεφαλιά νίκησε τον Χουτεσιώτη (1-0).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε νέα ευκαιρία στο 9’.

Ο Τουράμ «άδειασε» τον Χατζισαφί, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο 30χρονος φορ έφτασε κοντά στο γκολ και στο 17’ και στο 29’! Ηταν ο μοιραίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους, ενώ σε αυτό το διάστημα η Ενωση είχε αμυντικά κενά. Και τα δύο στόπερ της, οι Βράνιες – Τζαβέλας, άργησαν να βρουν τα πατήματα τους και δεν ξεκίνησαν καλά το ματς.

Στο 33’ ο Ιωνικός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ρομαό για αντικανονικό φάουλ στον Άμραμπατ.

Στο 61’ ο Μύγας ανέτρεψε τον Αραούχο μέσα στην περιοχή και ο Άμραμπατ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα (2-0).

Η ΑΕΚ είχε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με τους Τσούμπερ (64’) και Αραούχο (66’). Ο Ελβετός άσος έκανε σεφτέ στα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα στο 66’. Ο Μάνταλος… έσπασε την μπάλα στον Τσούμπερ κι αυτός με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ΑΕΚ είχε και δοκάρι στο 84’ με τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Γ. Τζοβάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βράνιες, Μάνταλο, Λε Ταλέκ, Τσιγκρίνσκι, Μύγα.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (46’ Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ, Άμραμπατ (68’ Γκαρσία Λιβάι), Μάνταλος (68’ Γέβτιτς), Τάνκοβιτς (46’ Τσούμπερ), Αραούχο (76’ Ανσαριφάρντ).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας (93’ Κωνσταντινίδης), Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ρομαό, Λένις (67’ Ντάλσιο), Καμπράλ (80’ Ματσούκας), Άοσμαν (67’ Κιάκος), Τουράμ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter