ΑΕΚ-Μπράιτον 0-1: Καλύτερη η Ενωση αλλά έχασε (Video)

ΑΕΚ-Μπράιτον 0-1: Καλύτερη η Ενωση αλλά έχασε (Video)
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχη και τελικά «πληγώθηκε» από την άσπρη βούλα κόντρα στην Μπράιτον. Με την ήττα της (0-1) η Ενωση παρέμεινε στους 4 βαθμούς και πλέον θα παίξει για τη θέση του Europa Conference League στο παιχνίδι με τον Αγιαξ στην Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η αγγλική ομάδα έχασε ευκαιρία με τον Φέργκιουσον στο 2’. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και σπατάλησαν ευκαιρίες με τους Πινέδα (13’, 17’, 35’), Γκατσίνοβιτς (17’), Τσούμπερ (30’, 31’).

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν κι αυτό το πλήρωσαν. Στο 44’ είχαν και δοκάρι με τον Τσούμπερ που ήταν από τους διακριθέντες.

Η ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά και στο 51’ ο Βερμπρούγκεν πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Γκατσίνοβιτς.

Το ματς άλλαξε στο 53’. Ο Ζοάο Πέδρο έπεσε στην περιοχή της ΑΕΚ από μαρκάρισμα του Σιμάνσκι. Ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και σφύριξε πέναλτι, το τρίτο στα δύο παιχνίδια με τον Δικέφαλο! Ο 22χρονος επιθετικός ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και σκόραρε (0-1).

Η ΑΕΚ στο 65’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκατσίνοβιτς για φάουλ στην αντίπαλη άμυνα!

Στο 73’ ο Φέργκιουσον βρέθηκε τετ α τετ με τον Στάνκοβιτς, ο οποίος τον νίκησε και γλίτωσε την ομάδα του από το 0-2. Στο επόμενο λεπτό ο Αραούχο πέρασε κάθετη στον Πινέδα, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Ο Σάντρο Σέρερ (Eλβετία) στο 65’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Γκατσίνοβιτς, ενώ κάρτα έδειξε και στους Τσούμπερ, Φέλτμαν

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Άμραμπατ (72’ Ελίασον), Σιμάνσκι, Πινέδα (83’ Πισάρο), Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος (72’ Αραούχο), Τσούμπερ (72’ Πόνσε).

Μπράιτον: Βερμπρούγκεν, Χίνσελγουντ, Ίγκορ, Ντανκ, Φέλτμαν, Γκίλμουρ (88’ Μπαλέμπα), Γκρος, Μιτόμα (69’ Νταχούντ), Φέργκιουσον (88’ Ντούφους), Aντιγκρά, Ζοάο Πέδρο (77’ Μίλνερ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter