ΑΕΚ: Νίκη με την… υπογραφή του αρχηγού

ΑΕΚ: Νίκη με την… υπογραφή του αρχηγού

Αγχωτική νίκη για την ΑΕΚ στη Ριζούπολη επί της νεοφώτιστης ομάδας του Βόλου (3-2), με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέτρο Μάνταλο. Ο «κάπτεν» τα έκανε όλα, αφού πέτυχε δύο γκολ (74’ πεν. και 78’), μοίρασε μια ασίστ (σκόρερ ήταν ο Λιβάγια στο 31’), ενώ κέρδισε και μία αποβολή στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου (Μουνίθ)!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Ενωση, καθώς άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Τόρες, ενώ ο Δημόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 83’.

O συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου, ο Ηλίας Ατματσίδης μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε ότι «ήταν μία νίκη που ήρθε με ανατροπή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά από μία τυχαία φάση που έκανε ο αντίπαλος. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και από την στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Βόλος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο όμως. Δίνουμε μάχη για να κερδίσουμε σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν δορυφόρους».

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου (72′ Παουλίνιο), Τσινγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (46′ Γιακουμάκης), Σιμόες, Βέρντε (76′ Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμάντης, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ Αουγκούστο (85′ Ηλιόπουλος), Τόρες (84′ Αλάχ), Ράφαελ, Μουνίθ, Γέντρισεκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter