ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό 2-0 τον Ιωνικό

ΑΕΚ: Νίκησε σε φιλικό 2-0 τον Ιωνικό

Σε φιλικό που διεξήχθη στα Σπάτα η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Ιωνικού. Την κιτρινόμαυρη φανέλα φόρεσε για πρώτη φορά ο 24χρονος Ρουμάνος αμυντικός Ιονούτς Νεντελτσιάρου, o οποίος έδειξε να είναι έτοιμος ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει το επόμενο σαββατοκύριακο (η Σούπερ Λίγκα δεν έχει ορίσει ακόμα την ημερομηνία διεξαγωγής των παιχνιδιών της 5ης αγωνιστικής!).

Το σκορ για την Ενωση άνοιξε ο Χνιντ. Ο Τυνήσιος στο 16’ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72’.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (63’ Χατζηεμμανουήλ), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Ραντόνια), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46’ Κρίστιτσιτς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Λιβάγια, Αλμπάνης (43’ Καρακλάιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Σάκχοφ).

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος (46’ Γκίνης), Μουστάκης (72’ Βλάχος), Φαζός (72’ Φουρλάνος), Κύργιας (72’ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ (72’ Σινγκ), Κόρμπος (72’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ (72’ Μάναλης), Ρόλε (56’ Γκίνο), Βλαχομήτρος (72’ Φελίπε), Ματσούκας (56’ Μπρίτο), Κάστρο (72’ Κουϊρουκίδης).

***O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, επειδή ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Γαλανόπουλος, Παουλίνιο, Λόπες, Γκαρσία και Σιμάνσκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter