AEK: Νίκησε τη Λαμία (3-0), περιμένει την Βόλφσμπουργκ

AEK: Νίκησε τη Λαμία (3-0), περιμένει την Βόλφσμπουργκ

Η ΑΕΚ, χωρίς να πατήσει… γκάζι, νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ 3-0 τη Λαμία με τους Γκαρσία και Ενομπακάρε να σκοράρουν πρώτη φορά με την φανέλα της. Η έκπληξη στην ενδεκάδα ήταν η συμμετοχή του 20χρονου Θ. Μαχαίρα, ο οποίος αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα.

Η Ενωση είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς η απόδοση των παικτών της

να κινηθεί σε υψηλά στάνταρ. Το σκορ άνοιξε στο 14’. Ο Λόπες έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Ανσαριφάρντ κατέβασε την μπάλα, ο Αντέτζο προσπάθησε να την απομακρύνει, αλλά την έστρωσε στον Γκαρσία, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Επασί (1-0).

Στο 51’ ο Δικέφαλος είχε διπλό δοκάρι σε τελειώματα των Ανσαριφάρντ, Μάνταλου και στο 65’ έγινε το 2-0. Ο Μαχαίρας έστρωσε την μπάλα στον Κρίστισιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Επασί.

Στο 85’ ο Αλμπάνης γύρισε την μπάλα στον Ενομπακάρε που πλάσαρε προ κενής εστίας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Νιγηριανός επιθετικός σκόραρε στην παρθενική του εμφάνιση με την ΑΕΚ.

Ο Θ. Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σβάρνα, Σαραμαντά.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (53’ Βασιλαντωνόπουλος), Χνιντ, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος (61’ Σιμόες), Γκαρσία, Μαχαίρας (76’ Αλμπάνης), Ανσαριφάρντ (76’ Ενομπακάρε).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Προβυδάκης, Σκόνδρας (77’ Μπιανκόνι), Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νιάσε (Μπουλούλης), Χατζηστραβός (57’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (77’ Βιγιάλμπα), Ρόμανιτς.

Δηλώσεις Καρέρα

O Μάσιμο Καρέρα είπε ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι ο αγώνας με την Βόλφσμπουργκ είναι τελικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μετά το ματς με τη Λαμία:

«Είναι λογικό όταν υπάρχουν και παιχνίδια στην Ευρώπη να εκμεταλλευόμαστε όλο το ρόστερ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση αλλά ήταν καλό παιχνίδι».

Για το ροτέισον: «Θα χρειαστεί χρόνο για να δέσουν τα παιδιά αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τις εμφανίσεις μέχρι τώρα».

Για την εμφάνιση γενικά:«Ρισκάραμε αρκετά και δώσαμε χώρο και κατοχή στον αντίπαλο και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τις αλλαγές και την Βόλφσμπουργκ: «Ήταν μια λογική απόφαση γιατί ήθελα να ξεκουράσω τον Μάνταλο και ήθελα να παίξουν από ένα ημίχρονο ο Πέτρος, ο Λιβάγια και ο Σιμόες. Για εμάς είναι τελικός και θα προετοιμαστούμε σαν να είναι ένας αγώνας δίχως αύριο».

***H αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η Βόλφσμπουργκ, αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας (1-1) με την

Φράιμπουργκ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter