ΑΕΚ: Νίκησε τον ΟΦΗ (2-0), ανέβηκε στη 2η θέση

ΑΕΚ: Νίκησε τον ΟΦΗ (2-0), ανέβηκε στη 2η θέση

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την χθεσινή γκέλα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον αδιάφορο Παναθηναϊκό, νίκησε στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ (2-0) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, οπότε κρατάει στα χέρια της το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής του αγώνα στο Ηράκλειο ήταν ο Λιβάια, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 42’, ενώ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν δοκάρι στο 45’ με τον Φιγκεϊρέδο. Τη νίκη για την Ενωση κλείδωσε ο Βέρντε στο 65’.

«Η συγκέντρωση μας έδωσε τη νίκη. Έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας…», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα. Τα πλέι οφ ολοκληρώνονται σε οκτώ αγωνιστικές και η 2η θέση αναμένεται να κριθεί στα ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Ο Τζοβάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαρινάκη, Νέιρα, Κουτρουμπή, Λιβάια, Ολιβέιρα, Κρίστιτς, Σιμάνσκι, Σβάρνας και Αραούχο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλεϊ, Κοροβέσης (87′ Δεληγιαννίδης), Γιαννούλης, Κουτρουμπής (80′ Νάστος), Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ (67′ Στάικος), Σεμέδο (79′ Νοικοκυράκης), Νέιρα, Μάνος (67′ Βαζ), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Λιβάια (86′ Σβάρνας), Μάνταλος (86′ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (60′ Βέρντε), Ολιβέιρα (75′ Αραούχο). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter