ΑΕΚ: Νίκησε τον ΠΑΟ, η 2η θέση κρίνεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Νίκησε τον ΠΑΟ, η 2η θέση κρίνεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ νίκησε ως φιλοξενούμενη, μετά από 14χρόνια, τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ 3-1 και την Τετάρτη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για να λύσουν τις διαφορές τους σε ότι αφορά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Η Ενωση άνοιξε το σκορ με τον Τσιγκρίνσκι στο 8’, ενώ οι πράσινοι ισοφάρισαν με τον Κουρμπέλη στο 16’. Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, ο Ολιβέιρα έκλεψε την μπάλα από τον Κολοβέτσιο και σκόραρε (43’). Στο ξεκίνημα της φάσης ο Πορτογάλος κάνει φάουλ το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Το δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά δεν είχε φάσεις και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 94΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βέρντε (δόθηκε για χτύπημα του Κουρμπέλη στον Αραούχο).

Στο 95’ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Μπεκ.

«Ήταν ένας αγώνας με ένταση και ψηλό πρέσινγκ. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε, είτε εντός, είτε εκτός. Είμαστε στην ΑΕΚ για να κερδίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τον αγώνα. Αν και σε μερικά σημεία δώσαμε την μπάλα πιο εύκολα. Το σημαντικό ήταν πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Καρέρα, ενώ o βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού, Μάκης Αγγελίνας, είπε:«Δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ, ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε στις ευκαιρίες που είχαμε να σκοράρουμε ξανά. Έπαιξαν και αρκετά νέα παιδιά. Έπαιξε ρόλο και η διαφορά ποιότητας των παικτών των δύο ομάδων».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Θεοχάρης (85′ Μπεκ), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (88′ Κολοβός), Ανουάρ (65′ Χατζηγιοβάνης), Αλεξανδρόπουλος (46′ Σερπέζης), Μακέντα, Καμπετσής (46′ Περέα).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (90′ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια (81′ Οικονόμου), Μάνταλος (90′ Βέρντε), Ολιβέιρα (75′ Αραούχο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter