ΑΕΚ: Οπαδοί στα γραφεία της ομάδας

ΑΕΚ: Οπαδοί στα γραφεία της ομάδας

Μετά την ήττα από τον Άρη και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια οι αντιδράσεις των οπαδών της Ένωσης είναι έντονες.  Το μεσημέρι της Δευτέρας οι φίλαθλοι της ομάδας επισκέφθηκαν τα γραφεία του Δικεφάλου στο Μαρούσι προκειμένου να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την απογοητευτική εικόνα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Δύο από τα στελέχη της Ενωσης, οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου, βγήκαν έξω από τα γραφεία και μίλησαν με τους οπαδούς, οι οποίοι ζήτησαν τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ και να επιμείνουν σε αυτές ακόμα και αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν τις κάνει δεκτές. Εκτός των Κονέ και Παπαδημητρίου, οι οπαδοί ζήτησαν και τις παραιτήσεις και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών  θεωρώντας τους υπεύθυνους για την φετινή κακή πορεία.

Θυμίζουμε πως και κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Κυριακής  από την Θεσσαλονίκη και την ήττα από τον Άρη μικρή ομάδα φιλάθλων περίμεναν την αποστολή, χωρίς να έρθουν σε επαφή, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε λίγη ώρα μετά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, όπου το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές τα «άκουσαν» από τους  οπαδούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter