ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 2-2: Την πάτησε ξανά και τιμωρήθηκε σκληρά η «Ένωση»

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 2-2: Την πάτησε ξανά και τιμωρήθηκε σκληρά η «Ένωση»

Ανεπίδεκτη μαθήσεως η ΑΕΚ δεν παραδειγματίστηκε από το κάζο της στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό την περασμένη Δευτέρα κι σήμερα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 65’ ήρθε ισόπαλη ξανά με 2-2 αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 ως το 94ο λεπτό

Στην 15η αγωνιστική της Super League, η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε όπως και στο Αγρίνιο να ανοίξει νωρίς το σκορ. Στο 16’ ο Κατσίκας απέκρουσε το σουτ του Τσούμπερ, επικράτησε σύγχυση κι εκεί πετάχτηκε ο Ρότα κι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε και στο 39’ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μούργος γέμισε γλυκά μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Θυμιάνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Όμως η ΑΕΚ είχε άμεση απάντηση και στο 45’ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Εξαιρετική ασίστ του Τσούμπερ στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε πάλι τον έλεγχο του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες για 3ο γκολ. Στο 61’ ο Κατσίκας έσωσε εντυπωσιακά νέο σουτ του Τσούμπερ και στη συνέχεια της φάσης ο Σιμάνσκι έχασε την ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ιδιο αποτέλεσμα και στο 63’ σε σουτ του Ρότα άουτ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Η πίεση της ΑΕΚ είχε σαν αποτέλεσμα στο 65’ ο Πανσερραϊκός να μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Μπέργκστρεμ ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή τον Λιβάι Γκαρσία που ήταν έτοιμος να βγει τετ α τετ με τον Κατσίκα, απλοποιώντας τα πράγματα για την ομάδα του Αλμέιδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ απείλησε με σουτ του Ζίνι στο 85’ και στο 87’ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Ελίασον έφυγε απέναντι από τον Κατσίκα και δεν μπόρεσε να πασάρει στον Λιβάι Γκαρσία, με τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού να μπλοκάρει. Όπως έδιωξε και στο 91’ βολίδα του Γκαρσία. Στο 92’ κεφαλιά του Ζίνι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των Σερραίων και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ των συνεχόμενων χαμένων ευκαιριών… τιμωρήθηκε σκληρά!

Αρχικά στο 93’ σουτ του Τομάς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Αθανασιάδης ανενόχλητος προσπάθησε να μπλοκάρει μια σέντρα, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Θυμιάνης που καιροφυλακτούσε σόκαρε τον «δικέφαλο» με το τελικό 2-2!

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Μπέργκστερ και «κιτρίνισε» τους Μορέιρα, Ντάνκερλουι, Θυμιάνη, Γαλανόπουλο, Σοφιανό, Μουκουντί, Ουεντραόγκο, Τσούμπερ, Μάνταλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Ντανκερλούι, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (80’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Σοφιανός (58’ Τομάς), Μούργος (80’ Μπάιροβιτς), Χατζηστραβός (66’ Γκοτζαμανίδης), Άλεκσιτς.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (79’ Μίτογλου), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (60’ Μάνταλος), Γιόνσον (46’ Σιμάνσκι), Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (79’ Ζίνι), Γκαρσία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter