ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Η Ένωση παρέμεινε στην κορυφή με ανατροπή (Video)

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Η Ένωση παρέμεινε στην κορυφή με ανατροπή (Video)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σόκαρε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και με δύο γκολ από το 35’ μέχρι το 45’ προηγήθηκε με 2-1. Ωστόσο, ο Δικέφαλος με επίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και σκόρερ τους Πόνσε, Λιούμπιτσιτς κατάφερε να κατακτήσει το «τρίποντο» της νίκης το οποίο τον διατήρησε στη κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ενωση μπήκε με το δεξί στο ματς, καθώς σκόραρε στο 15’ με σουτ του Σιμάνσκι μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και «χτύπησαν» δύο φορές στην Opap Arena. Στο 35’ ισοφάρισαν με τον Σομποτσίνσκι και στο 44’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Τζίμα.

Ο Μ. Αλμέιδα στο δεύτερο μέρος έριξε στο παιχνίδι τους Πόνσε, Λιούμπιτσιτς, Mάνταλο, οι οποίοι έκριναν και το αποτέλεσμα. Ο Αργεντινός φορ ισοφάρισε σε 2-2 στο 69’ και στο 74’ Λιούμπιτσιτς έκανε το 3-2. Ο Πόνσε πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 79’ και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του.

Ο Μαλούτας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τζίμα, Ντεμίρ, Σούλη, Σόρια, Μπεγκάλα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Πήλιος (79’ Μήτογλου), Χατζισαφί, Βίντα, Σιντιμπέ (57΄Λιούμπισιτς), Σιμάνσκι (57’ Γιόνσον), Πινέδα, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ (57’ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία (46’ Πόνσε).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Τσαούσης, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Σόρια, Λιάσος, Τζίνο (84’ Μπεγκάλα), Ντεμίρ (64’ Οσέι Τούτου), Τζίμας (78’ Πανάγου), Ροσάλες (76’ Κόντε), Λεό (84’ Κύρκος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter