ΑΕΚ: Ποδαρικό με νίκη 1-0 επί της Γκόρνικ στην Πολωνία

ΑΕΚ: Ποδαρικό με νίκη 1-0 επί της Γκόρνικ στην Πολωνία

Με κορυφαίο παίκτη και σκόρερ της, τον Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 στο πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν επί πολωνικού εδάφους την Γκόρνικ Ζάμπρζε στο Κίελτσε.

Η Ένωση ήταν αρκετά καλή στο διάστημα 46’-65’ και εκτός του Κροάτη επιθετικού είχε σε καλή απόδοση τους Βράνιες και Σαμπανάτζοβιτς, ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο νεοαποκτηθείς Νταβίντ Σιμάο. Σίγουρα ο νέος κόουτς Μιγκέλ Καρντόσο προσπαθεί ακόμα να μάθει τους παίκτες του αλλά να τον μάθουν κι εκείνοι και το πρώτο που ζητάει είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Εννοείται ότι η ΑΕΚ χρειάζεται πολλή δουλειά αφού βρίσκεται στο ξεκίνημα της διαδρομής της για τη νέα χρονιά όμως το 20άλεπτο της πολύ καλής απόδοσης είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Το γκολ των «κιτρινόμαυρων» πέτυχε ο Λιβάγια με ωραίο αριστερό σουτ στο 51’, ύστερα από κούρσα και πάσα του Κλωναρίδη από δεξιά

Η ΑΕΚ έπαιξε με τους Αθανασιάδη (35’ Τσιντώτας – 66’ Μπάρκας), Παουλίνιο (46’ Σταμούλης), Οικονόμου, Βράνιες (46’ Σβάρνας), Χουλτ, Γαλανόπουλο (46’ Σιμάο), Κρίστισιτς (46’ Σιμόες), Ντέλετιτς (46’ Λιβάγια), Ζεράλδες (30’ Σαμπανάτζοβιτς – 65’ Μπότος), Μάνταλο (71’ Σαρδέλης), Γιακουμάκη (25’ Κλωναρίδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter