ΑΕΚ: Πρεμιέρα στις μεταγραφές με την απόκτηση του Ελντερ Λόπες

ΑΕΚ: Πρεμιέρα στις μεταγραφές με την απόκτηση του Ελντερ Λόπες

Ο Ελντερ Λόπες είναι κι επίσημα πλέον η πρώτη μεταγραφή της φετινής περιόδου για την ΑΕΚ καθώς η ΠΑΕ καλωσόρισε τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους.

Όπως έγινε γνωστό, η προηγούμενη πλέον ομάδα του Λόπες η ισπανική Λας Πάλμας έστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ με την οποία την ενημέρωσε επίσημα για τη λύση του συμβολαίου μαζί του και από σήμερα ο Πορτογάλος θα αγωνίζεται γα τα επόμενα δύο χρόνια στην Ενωση.

Ο Λόπες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και το πρωί πήγε στα γραφεία της ομάδας για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και το μεσημέρι αναχώρησε για την Ισπανία, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει σε λίγες μέρες για την έναρξη της προετοιμασίας.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποια αναφέρει: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ελντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

O Ελντερ Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ, είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1989 (28 ετών) στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια στην περιοχή του Πόρτο και έκανε το πρώτο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας στα 19 του χρόνια με μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα το καλοκαίρι του 2008.

Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην πορτογαλική Πριμέιρα Λίγκα με τη φανέλα της Μπέιρα Μαρ και ένα χρόνο αργότερα τον αγόρασε η Πάσος Φερέιρας με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, πριν μετακινηθεί το περσινό καλοκαίρι στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Ελντερ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter