ΑΕΚ: Προς την έξοδο ο Ουζουνίδης!

ΑΕΚ: Προς την έξοδο ο Ουζουνίδης!

Όλα δείχνουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Αν και δεν φαινόταν τέτοια πρόθεση από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη, ο ίδιος ο Εβρίτης τεχνικός εξέφρασε την πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση του. Οι εξελίξεις αναμένονται ακόμη και σήμερα, προπαραμονή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Το κλίμα πάντως για τον 51χρονο προπονητή ήταν βαρύ εδώ και καιρό. Πέρα από την αμφισβήτηση από τους φιλάθλους της ομάδας, φήμες ήθελαν εδώ και καιρό να έχει χάσει τα αποδυτήρια και την εμπιστοσύνη αρκετών παικτών.

Για τη διάδοχη κατάσταση, όλα είναι ρευστά. Όπως είπε και ο Τάσος Τσατάλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 «… πάντα υπάρχει κανάλι επικοινωνίας με τον Μανόλο Χιμένεθ, αν και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση για την ώρα». Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός τεχνικός, που οδήγησε πέρσι την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Λας Πάλμας.

Κάποιοι έχουν συνδέσει την επικείμενη αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με την έλευση του Νίκου Κωστένογλου στη διεύθυνση των ακαδημιών της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος αμυντικός μπορεί να λειτουργήσει ως υπηρεσιακός τεχνικός, καθώς έχει το απαραίτητο δίπλωμα, κάτι που δεν ίσχυε για τον προκάτοχό του. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποιοι στοιχείο που να συνδέει την έλευση Κωστένογλου με τον πάγκο της ΑΕΚ ως προσωρινή λύση.

Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter