ΑΕΚ: Πρωϊνή αγγαρεία στο φιλικό 1-1 με την Σταλ

ΑΕΚ: Πρωϊνή αγγαρεία στο φιλικό 1-1 με την Σταλ

Το πρωινό σημερινό (16/6) φιλικό τεστ της ΑΕΚ δεν άφησε ικανοποιημένο τον Μιγκέλ Καρντόσο καθώς δεν είδε αυτά που περίμενε από τους παίκτες του. 

Το 1-1 με την Σταλ Στάλοβα, ομάδα 3ης κατηγορίας της Πολωνίας, ήταν σα να μην έγινε, αφού η Ενωση παρουσιάστηκε νωθρή στο ματς και μόνο στο τελευταίο 20λεπτο έδειξε σφυγμό όταν μπήκαν στο ματς βασικοί παίκτες όπως οι Μάνταλος, Βράνιες, Σιμάο, Ζεράλδες, Κλωναρίδης

Η Σταλ είχε δοκάρι στο 3′ σε κεφαλιά του Βίτασικ και πέτυχε γκολ στο 43’ με τον Φιτζκίεβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε συνεχόμενα λάθη των παικτών της ελληνικής ομάδας. Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70′ όταν ο Γαλανόπουλος πάσαρε στον Μπότο, εκείνος σούταρε, ο γκολκίπερ απόκρουσε και η μπάλα στρώθηκε στο Μάνταλο που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (61′ Τσιντώτας), Λόπες, Οικονόμου (65′ Βράνιες), Σβάρνας, Σταμούλης, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς (65′ Σιμάο), Σαρδέλης (65′ Μάνταλος), Μπότος (74′ Ζεράλδες), Γιακουμάκης (74′ Κλωναρίδης).

ΣΤΑΛ ΣΤΑΛΟΒΑ: Καλινόφσκι (46′ Κόνεφολ), Γιάζκεβιτς, Βίτασικ, Σπίεβακ (46′ Γιαρόζ), Σομπότκα, Μίστρζικ (46′ Βίζικ), Προζίνσκι, Πιέτρας, Ντάντοκ, Πλόνκα (61′ Γιόπεκ), Φιτζκίεβιτς (46′ Ζιαβίνσκι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter