ΑΕΚ: Πρώτη ήττα 1-2 από την Τρεντσίν στην Πολωνία

ΑΕΚ: Πρώτη ήττα 1-2 από την Τρεντσίν στην Πολωνία

Την πρώτη της ήττα στην Πολωνία όπου προετοιμάζεται γνώρισε σήμερα (12/7) η ΑΕΚ από την σλοβένικη Τρεντσίν με 2-1.

Ο «δικέφαλος» παρουσιάστηκε με πολλά αμυντικά κενά και είναι χαρακτηριστικό ότι δέχθηκε τα δύο γκολ στο β’ μέρος εκεί όπου ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο και καλύτερη από την αντίπαλο της.

Η ελληνική ομάδα έχασε πέναλτι στο 44’ όταν ο Μάνταλος που το κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Σλοβένοι χτύπησαν στις αντεπιθέσεις τους δύο φορές, με τους Ντεπέτρις (79′) και Μπουκαρί (87′) και η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 93′ με κοντινό σουτ του Μπότου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ογκνιεν Βράνιες που επέστρεψε στον «δικέφαλο» αφού πρώτα εγγυήθηκε η διοίκηση ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα με τη συμπεριφορά του, φαίνεται πως δεν βάζει μυαλό. Κι αυτό γιατί πάλι είχε πολλά νεύρα στο ματς (αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο) και δύο φορές διαπληκτίστηκε με αντίπαλους του με αποτέλεσμα να δεχθεί και κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας (46’ Μπάρκας), Παουλίνιο, Οικονόμου (46’ Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι (46’ Βράνιες), Χουλτ (66’ Λόπες), Σιμάο (80’ Μπότος), Κρίστιτσιτς (46’ Γαλανόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς (46’ Σιμόες), Ντέλετιτς (46’ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάγια (66’ Γιακουμάκης).

ΤΡΕΝΤΣΙΝ: Σέμρινετς, Ρούμπεν, Σούλεκ (51’ Κλέσικ), Λάτσκο, Σκοβάισα, Ρόγκουλιτς, Κούλβαϊκ, Ζουμπάιρου, Μπουκαρί, Κόριν, Ντεπέτρις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter