ΑΕΚ – Χιμένεθ ξανά μαζί, νο 3 – Ντεμπούτο την Πέμπτη με Ατρόμητο

ΑΕΚ – Χιμένεθ ξανά μαζί, νο 3 – Ντεμπούτο την Πέμπτη με Ατρόμητο

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο του «δικεφάλου», μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί ότι ο Χιμένεθ θα καθίσει για… 3η φορά στον πάγκο της Ενωσης!

Ο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ σχεδόν οκτώ μήνες από τη μέρα που αποχώρησε, το περασμένο καλοκαίρι μετά την κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα λίγες μόνο ώρες μετά το “διαζύγιο” με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που είχε διαδεχθεί τον Ιούνιο του 2018, τον… Μανόλο. Ο 55χρονος Ισπανός ήρθε νωρίς σήμερα αρχικά σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και με προοπτική επέκτασης για ένα ακόμα χρόνο. «Η ομάδα με χρειάζεται και θα είμαι εκεί» φέρεται να δήλωσε στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο Λίτο Χιμένεθ ο Μανόλο κι ετοίμασε τα πράγματα του για την Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως ο Χιμένεθ ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-2011 και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδας. Η δεύτερη θητεία του στην Ένωση, διήρκεσε από τον Γενάρη του 2017 και ολοκληρώθηκε το περσινό καλοκαίρι με την κατάκτηση του τίτλου για τον «δικέφαλο» μετά από 24 χρόνια. Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει τότε για ανανεώσει της συνεργασίας τους αλλά δεν μπόρεσαν να λύσουν το οικονομικό (δημοσιεύματα ανέφεραν τότε, ότι «αγκάθι» είχε σταθεί η εφορία αλλά και το διετές κλειστό συμβόλαιο που ζητούσε ο Χιμένεθ). Ο τεχνικός της Ενωσης επέστρεψε στην πατρίδα του κι έπιασε δουλειά στη Λας Πάλμας στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας από την οποία όμως απολύθηκε προ διμήνου.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι τα πρώτα σενάρια για νέα επιστροφή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ ξεκίνησαν στις γιορτές όπου ο Ισπανός είχε έρθει στην Αθήνα, για… ταξίδι αναψυχής όπως είχε δηλώσει τότε. Όπως και να έχει ο Μανόλο φθάνει στη Αθήνα αργά σήμερα το βράδυ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη ΠΑΕ. Αύριο θα πάει στα Σπάτα να προπονήσει την ομάδα, την Πέμπτη θα καθίσει στον πάγκο στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την Κυριακή θα πάει με την Ενωση στο «Καραϊσκάκη» για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter