ΑΕΚ: Ζήτησε ενημέρωση από τον Περέιρα για τους διαιτητές του τελικού

ΑΕΚ: Ζήτησε ενημέρωση από τον Περέιρα για τους διαιτητές του τελικού

Επιστολή στον πρόεδρο της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα απέστειλε η ΑΕΚ με την οποία ζητάει από τον Πορτογάλο να πάρει θέση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί αλλαγής ρόλων των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο α’ βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR. Ο Σίφνερ ήταν στο ΟΑΚΑ ως τέταρτος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, από τέταρτος που είχε οριστεί, ανέλαβε τελικά τον ρόλο του βοηθού VAR.

Η ΑΕΚ ζητάει μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την παραλαβή της επιστολής, ο Περέιρα να απαντήσει επίσημα και γραπτώς για το αν ισχύουν οι πληροφορίες περί αλλαγής της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση. Η διοίκηση της Ενωσης κοινοποίησε την επιστολή στους Zόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA), Χέμπερτ Χούμπελ (πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA) και Πετρ Φούσεκ (ειδικός σύμβουλος ΕΠΟ). 

Σε αυτήν εκφράζεται και η πλήρης απογοήτευση και η ολική απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Περέιρα στην περίπτωση που ισχύουν όσα δημοσιεύτηκαν. Επιπλέον η επιστολή αναφέρει ότι τίθενται ζητήματα έννομων συνεπειών που φτάνουν μέχρι και την εγκυρότητα του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ. Περίπτωση πάντως να ζητήσει η ΑΕΚ την επανάληψη του τελικού δεν υπάρχει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter