ΑΕΛ: Απαγόρευση εισόδου για τέσσερις αγωνιστικές στον Κούγια

ΑΕΛ: Απαγόρευση εισόδου για τέσσερις αγωνιστικές στον Κούγια

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κούγιας είχε δηλωθεί ως διερμηνέας και σύμφωνα με το ΦΑ και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, εξαπέλυσε φραστική επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννη Κάργα και σε μέλη της Γιαννιώτικης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Β/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου και επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις (4) αγωνιστικές».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter