Αεροπορική τραγωδία Πακιστάν: Οι τελευταίες συγκλονιστικές συνομιλίες του πιλότου – 97 επιβεβαιωμένα θύματα (Video)

Αεροπορική τραγωδία Πακιστάν: Οι τελευταίες συγκλονιστικές συνομιλίες του πιλότου – 97 επιβεβαιωμένα θύματα (Video)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της αεροπορικής τραγωδίας, ο επίλογος της οποίας γράφτηκε με τα πλέον μελανά χρώματα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Καράτσι του Πακιστάν.

Μόλις δύο άτομα έχουν διασωθεί, σύμφωνα με τα πακιστανικά ΜΜΕ, από το 15ετιας Airbus A320 ων Διεθνών Πακιστανικών Αερογραμμών που είχε αναχωρήσει από τη Λαχώρη, στα ανατολικά, αλλά συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή στην πρωτεύουσα της χώρας, με 91 επιβάτες προσωπικό και οκταμελές πλήρωμα.

Μεταξύ των επιζώντων είναι ένας τραπεζίτης ονόματι Ζαφάρ Μαχμούντ, ο οποίος επέζησε όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της επαρχιακής κυβέρνησης Αμπντούρ Ρασίντ Κάνα. Λίγες ώρες αργότερα, το BBC ανέφερε την ύπαρξη άλλων δύο επιζώντων, δίχως να καταγραφούν περισσότερα στοιχεία.

Στο μεταξύ, το Skynews δημοσίευσε βίντεο με τις τελευταίες συνομιλίες που είχε ο πιλότος με τον πύργο ελέγχου. Πρόκειται για σήμα κινδύνου, λίγο πριν τη συντριβή του αεροσκάφους στο Πακιστάν. Όπως θα ακούσετε, να λέει έχει χάσει και τις δύο μηχανές και πως η κατάσταση είναι σοβαρή.

Η ηχογραφημένη συνομιλία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων liveatc.net.

Οι εικόνες που καταγράφουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης είναι σοκαριστικές και κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα, βίντεο – ντοκουμέντο φέρεται να αποτυπώνει τη στιγμή της πτώσης και συντριβής του Airbus.

Την ίδια ώρα, νοσοκομεία στο Καράτσι παρέλαβαν 56 σορούς από την περιοχή όπου κατέπεσε επιβατικό αεροσκάφος, σε αστική συνοικία, ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές.

Ο Σιμίν Τζαμάλι, επικεφαλής του Ιατρικού Κέντρου Jinnah Postgraduate, δήλωσε πως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 37 σοροί. Άλλες 19 σορούς παρέλαβε το Civil Hospital, είπε στο Ρόιτερς αξιωματούχος του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης: Τουλάχιστον τρεις επιζώντες από την συντριβή του αεροσκάφους (Video- Photos)

Ο εκπρόσωπος τύπου του επαρχιακού υπουργείου Υγείας Μεεράν Γιουσάφ επιβεβαίωσε στο Ρόιτερς πως έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 97 νεκροί και δύο επιζώντες.

Το Airbus των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών, με 99 επιβαίνοντες, συνετρίβη πάνω σε κτίρια, ενώ επιχειρούσε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter