Αφαιρεί το σταυρό η Ρεάλ λόγω Εμιράτων!

Αφαιρεί το σταυρό η Ρεάλ λόγω Εμιράτων!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε τον χριστιανικό σταυρό από το σήμα της μετά από τη συμφωνία που υπέγραψε με την εταιρεία ενδυμάτων των Εμιράτων, Marka.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε τον χριστιανικό σταυρό από το σήμα της (φωτογραφία) μετά από τη συμφωνία που υπέγραψε με την εταιρεία ενδυμάτων των Εμιράτων, Marka η οποία θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα κατασκευής και πώλησης των προϊόντων του αθλητικού ομίλου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, το Μπαχρέιν και το Ομάν.

«Ο επανασχεδιασμός του σήματος απαιτεί μικρές αλλαγές, ουσιαστικά μόνον την αφαίρεση του σταυρού από το στέμμα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Marka, Κεϊλέντ αλ Μεϊρί.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις θρησκείες στις οποίες υπάρχει μια ευαισθησία για τα προϊόντα που έχουν σταυρό», είπε ο ίδιος.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Ρεάλ αφαιρεί το σταυρό. Οι νόμοι της «Αγοράς» είχαν λειτουργήσει και το 2014 όταν είχαν υπογράψει μια επικερδή συμφωνία με την Εθνική Τράπεζα του Αμπού Ντάμπι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η πιο επικερδής επένδυση στο χώρο του αθλητισμού για πάνω από μια δεκαετία, αλλά πρόσφατα έχασαν την πρώτη θέση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτιντ και τους αντιπάλους της, την Μπαρτσελόνα…

https://twitter.com/V_of_Europe/status/824193951330607104

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter