Αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα για Τσάβες

Αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα για Τσάβες

Το… δρόμο του Παναθηναϊκού ακολουθεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ότι αφορά στην επιβολή ποινής αφαίρεσης βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστή. Από την ομάδα των Ιωαννίνων αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για οφειλές στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Τσάβες.

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΣ Γιάννινα:

Δέχεται την από 16-2-.2018 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την επιβληθείσα με την 10/2018 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου (όπως διορθώθηκε το διατακτικό της με την 13/2018 απόφασή του) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Και όλα αυτά τρεις μήνες μετά την πώληση του Κώστα Μαυροπάνου στην Αρσεναλ, η οποία κατέβαλε στον ΠΑΣ 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter