Αφαίρεση πέντε βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα από την Super League

Αφαίρεση πέντε βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα από την Super League

To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της λίγκας πήρε την απόφαση να τιμωρήσει το ΠΑΣ Γιάννινα με αφαίρεση 5 βαθμών για παραβάσεις στη μεταβίβαση μετοχών από τον Γιώργο Χριστοβασίλη  το 2015.

Η απόφαση αυτή αλλάζει την βαθμολογία του πρωταθλήματος  με τον «Αγιάξ» της Ηπείρου να κινδυνεύει  η είσοδος του στα Play Off του πρωταθλήματος πέφτοντας από τους 36 βαθμούς και την 5η θέση στους 31 και την 8η.

Εκτός της αφαίρεσης των 5 βαθμών από την τρέχουσα σεζόν, τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 100.000 ευρώ.  Ενώ ο Γιώργος Χριστοβασίλης με πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ: “Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 4-2-2022 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 160/16-2-2022 έγγραφό της”:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ποινή της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα Super League 1 Ελλάδα, αγωνιστική περίοδος 2021-2022.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων (100.000,00) Ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000,00) Ευρώ.»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter