«Άφαντος» ο γ.γ. της Βουλής παρά τον σάλο με τους διπλούς μισθούς (Pdf)

«Άφαντος» ο γ.γ. της Βουλής παρά τον σάλο με τους διπλούς μισθούς (Pdf)

Υπεράνω κριτικής αποδεικνύεται και ο γ.γ. της Βουλής. Ο Γιώργος Μυλωνάκης δεν καταδέχτηκε να απαντήσει στα δημοσιογραφικά ερωτήματα του documentonews.gr μετά την αποκάλυψη για τους διπλούς μισθούς που κόπηκαν σε στενούς του συνεργάτες.

Τη στιγμή που οι υγειονομικοί «απολαμβάνουν» την «συναισθηματική επιβράβευση» της κυβέρνησης αντί «δώρου» Χριστουγέννων για την καθημερινή μάχη ενάντια στον κορονοϊό, στενοί συνεργάτες του γ.γ. της Βουλής θα δουν διπλούς μισθούς στους λογαριασμούς τους επειδή κλήθηκαν να προετοιμάσουν την έκθεση του Κοινοβουλίου για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Πριν τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, το documentonews.gr απευθύνθηκε στον Γ. Μυλωνάκη προωθώντας του σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τις περίεργες συμπτώσεις που μετέτρεψαν την αμισθί «Ομάδα Εργασίας» σε επί πληρωμή Επιτροπή με πρόεδρο την προϊσταμένη του γραφείου του, Θεοδώρα Πετρούλα, και μέλος τον επιστημονικό του σύμβουλο, Άγγελο Κοντογιάννη.

Διαβάστε σχετικά: Διπλοί μισθοί στη Βουλή για τα… 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 (Pdf)

Αντί απάντησης, ο γ.γ. της Βουλής προτίμησε τη σιωπή. Δεν πρόκειται για έκπληξη ούτε για παρέκκλιση. Την τακτική αυτή ακολουθεί από την πρώτη μέρα σύσσωμος ο κυβερνητικός μηχανισμός, μετατρέποντας σε νεκρή έννοια τον δημόσιο έλεγχο. Εδώ, δεν εδέησε ένας υπουργός να απαντήσει για το επιτελικό μπάχαλο που επικρατούσε στο «ένα και μοναδικό μητρώο» Covid-19 της ΗΔΙΚΑ, με χιλιάδες νεκρούς, διασωληνωμένους και εκατομμύρια κρούσματα να «αγνοούνται».

Δείτε επίσης: Παρέμβαση Γεροβασίλη μετά την αποκάλυψη του Documento για τους διπλούς μισθούς στη Βουλή

Για να εξηγούμαστε, κανένας υπουργός, βουλευτής ή υψηλόβαθμο στέλεχος του Κοινοβουλίου δεν σύρθηκε με το ζόρι στην κάλπη ή στην ανάληψη του πόστου που κλήθηκε να υπηρετήσει. Αυτοβούλως τέθηκαν στη δημόσια σφαίρα, γνωρίζοντας πως στην Δημοκρατία θα ελέγχονται για τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα τους. Ωστόσο, σε αυτήν την μεταδημοκρατική συνθήκη με τις «πέτσινες» και τις «ξεκικιλιασμένες» λίστες, κάποιοι νομίζουν πως βρίσκονται στο απυρόβλητο. Όχι για πολύ.

Διαβάστε τα ερωτήματα που αδυνατεί να απαντήσει ο γ.γ. της Βουλής:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2021/01/05/5ff4800e825e631b5f04c732.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter