“Αφεντικό” στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

“Αφεντικό” στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 χάρη στην γκολάρα του Πρίγιοβιτς

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια, έπαιξε για 22 λεπτά με παίκτη παραπάνω και επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Πρίγιοβιτς, το οποίο του έδωσε το απόλυτο προβάδισμα στα πλέι οφ.

O ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας από το ξεκίνημα, όμως με εξαίρεση δύο άστοχα σουτ το πρώτο εικοσάλεπτο δεν είχε να προσφέρει απολύτως τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν τον Αθανασιάδη στην περιοχή, ενώ ο Πανιώνιος στο 25′ είχε ένα σουτ του Μασούρα που πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν επικίνδυνη αντεπίθεση, όμως ο Γλύκος μπλόκαρε το σουτ του Σιώπη. Στο 41′ σε μια περίεργη βάση με κόντρα στο πόδι του Οικονόμου η μπάλα κατέληξε στον Γιαννιώτη, ενώ στο 44′ ο Μπίσεσβαρ είχε δοκάρι. Πριν από το ημίχρονο, ο Κάμπος είχε μια κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος χωρίς τον Σιώπη, ο οποίος τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Ταπόκο. Ο Πέλκας στο 54′ σημάδεψε με εκτέλεση φάουλ το δοκάρι, με την πίεση του ΠΑΟΚ να εντείνεται. Ο Ίβιτς έριξε στο ματς και τον Πρίγιοβιτς, ενώ στο 68′ ο Μασούντ πάτησε στη φτέρνα τον Μαλεζά και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έξαλλος από την απόφαση του διαιτητή Βάτσιο, ο Ιρανός πήγε να του δώσει τη φανέλα του!

Το αριθμητικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ μεταφράστηκε σε γκολ στο 75′, έπειτα από αριστοτεχνική ενέργεια του Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα, άλλαξε πόδι και εκτέλεσε με το αριστερό στην κίνηση για το 1-0! Οι «ασπρόμαυροι» έψαξαν το δεύτερο γκολ, δεν τιμωρήθηκαν στην κόντρα και έφτασαν τους πέντε βαθμούς στα πλέι οφ, περιμένοντας και τους τρεις από το ματς με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (46′ Κίτσιου), Μαλεζάς, Πουγγούρας, Λέο Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης (62′ Πρίγιοβιτς)

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης (46′ Ταπόκο), Κόρμπος, Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (67′ Σαββίδης), Μπεν (85′ Βουκελάτος)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter