Αφεντικό της Θεσσαλίας η ΑΕΛ, 2-1 τον Βόλο

Αφεντικό της Θεσσαλίας η ΑΕΛ, 2-1 τον Βόλο

Πάτησε στην 4άδα η ΑΕΛ, που απέδειξε ότι παραμένει το αφεντικό της Θεσσαλίας! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε τα τραγικό αμυντικά λάθη του ΝΠΣ Βόλου και επικράτησε 2-1.

Οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι στο 8’ με τον Φατιόν. Στο 37’, όμως, ο Τόρες με σουτ έκανε το 0-1. Στο 43’ το δοκάρι στέρησε από τον Καρανίκα την ισοφάριση. Τελικά, η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν στο 56’. Την εσχάτη των ποινών υπέδειξε ο διαιτητής Βάτσιος σε χέρι του Τσίκα.

Οι Βολιώτες είχαν πολλά παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Φατιόν, Μπράλιτς, Κάτσε, Καρανίκας, Μουνίθ, Μαξ, Τόρες, Δημόπουλος και Μυστακίδης.

ΑΕΛ: Κρίστινσον – Μόρας, Ζίζιτς (46΄ Ασούμπρε), Μπράλιτς – Καρανίκας, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (77′ Μιλοσάβλιεβιτς), Φατιόν, Στάνκοβιτς – Ουάρντα, Νούνιτς (67′ Ντάουντα)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Φεράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μαξ (88’ Γιαχία), Φερνάντο (70′ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης (79′ Λύρατζης)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter