Άφησε σύξυλο τον Θεοδωράκη η Γεννηματά

Άφησε σύξυλο τον Θεοδωράκη η Γεννηματά

«Κρέμασε» τον επικεφαλής του Ποταμιού η Φώφη Γεννηματά, αλλάζοντας τη σειρά των ομιλητών και δίνοντας το σήμα για αποχώρηση της Κ.Ο., λίγη ώρα πριν στο βήμα ανέβει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τι θα ακολουθούσε όταν η πρόεδρος της ΔΗΣΥ ζήτησε αλλαγή της σειρά των ομιλητών. Συγκεκριμένα, αν και η σειρά ήταν: Παπαχριστόπουλος, Λεβέντης, Θεοδωράκης, Μιχαλολιάκος και έπειτα η ίδια, η πρόεδρος του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς ζήτησε και πήρε το λόγο αμέσως μετά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Αφού η κ. Γεννηματά εξέφρασε τις ενστάσεις για τους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με το Novartis – Gate, επικρίνοντας παράλληλα την πρόταση περί «Μακεδονίας του Ίλιντεν» για το ονοματολογικό, πήρε την Κ.Ο. της ΔΗΣΥ και αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον αιφνιδιασμό του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος αν και κάτω από την κοινή πολιτική στέγη του ΚΙΝΑΛ με την Φώφη Γεννηματά, έμεινε μόνος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού στην αίθουσα, περιμένοντας την ώρα που θα ανέβει στο βήμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter