Αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση εγκαινιάζεται ο νέος κύκλος πολιτιστικών εκδηλώσεων σχετικών με τον κινηματογράφο με τίτλο «Κορυφαίοι σκηνοθέτες- σπουδαίες αμερικανικές ταινίες».

Το έργο του κορυφαίου αμερικανού ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου Γούντι Άλεν παρουσιάζεται την Τρίτη 20/12  μέσα  από το βλέμμα κριτικών και κοινού στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, η οποία εγκαινιάζει με την συγκεκριμένη εκδήλωση, την σειρά «Κορυφαίοι σκηνοθέτες-σπουδαίες αμερικανικές ταινίες».

Στη σκηνή του Θεάτρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα βρίσκονται κάθε φορά κάποιοι από τους σημαντικότερους Έλληνες κριτικούς κινηματογράφου και θα προβάλλονται σκηνές από ταινίες ενός σκηνοθέτη, ενώ θα γίνεται συζήτηση με το κοινό.

Στην πρώτη εκδήλωση της σειράς που είναι αφιερωμένη στον ιδιαίτερα αγαπητό στη χώρα μας Γούντι Άλεν θα μιλήσουν για το έργο του οι κριτικοί κινηματογράφου Γιάννης Ζουμπουλάκης και Χρήστος Μήτσης. Τη συζήτηση που ξεκινά στις 19.00 θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Μάκης Προβατάς. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hau.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter