Αφιερώστε 5 λεπτά σε έρευνα για το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου

Αφιερώστε 5 λεπτά σε έρευνα για το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου

Η έρευνα απευθύνεται σε δρομείς και πρόκειται για Διπλωματική Εργασία φοιτητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σερρών) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Εργαστήριου Αθλητικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ίδιου τμήματος.

Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο έχει ως σκοπό να εξετάσει θέματα που αφορούν στη διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος (αγώνας δρόμου).

Ως αγώνας δρόμου θεωρείται κάθε αγώνας απόστασης μεγαλύτερης ή ίσης των 5 χιλιομέτρων. Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι εθελοντική, ανώνυμη, και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς . Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχετε στην έρευνα είναι να έχετε αγωνιστεί σε έναν αγώνα δρόμου κατά προτίμηση τα τελευταία 2 έτη.

Επίσης κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου όπου συναντήσετε την φράση « αγώνας δρόμου» παρακαλούμε να έχετε στο μυαλό σας τον τελευταίο αγώνα δρόμου που έχετε λάβει μέρος (π.χ. Μαραθώνιος Αθήνας, Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης κ.α.). Η συμβολή σας είναι καθοριστική για την πορεία της έρευνας.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ανώνυμη και οι σκοποί της είναι αποκλειστικά ερευνητικοί. Βοηθάμε με αυτόν τον τρόπο ένα νέο παιδί να ολοκληρώσει την εργασία του και ταυτόχρονα το άθλημα που αγαπάμε.

Απαντήστε στις ερωτήσεις ΕΔΩ

Πηγή: runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter