Αφροδίτη Μπάρμπα: Αποφυλακίζεται το μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης

Αφροδίτη Μπάρμπα: Αποφυλακίζεται το μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης

Αποφυλακίστηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση με τα 35 «φιξάκια» κοκαΐνης, τα οποία είχαν βρεθεί από αστυνομικούς σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν στο όχημά της.

Το μοντέλο είχε βρεθεί στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Γλυφάδα.

Στην απολογία της η Αφροδίτη Μπάρμπα αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα, κάνοντας λόγο για «στημένη υπόθεση» και μάλιστα είχε υποδείξει στις Αρχές και τον άνθρωπο που υποστήριξε ότι την παγίδευσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μοντέλου, Αλέξη Κούγια, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κ. Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της Αφροδίτης Μπάρμπα, και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Είχε προηγηθεί εισαγγελική πρόταση η οποία και αυτή έκανε δεκτό το αίτημα από την πλευρά του μοντέλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, η απόφαση αυτή, «ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κ. Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter