Άφθονες πρίζες υπόσχεται η κυβέρνηση!

Άφθονες πρίζες υπόσχεται η κυβέρνηση!

Πράσινη Ανάπτυξη υπόσχεται η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια φυγής προς τα εμπρός ή καλύτερα αποπροσανατολισμού της Κοινής Γνώμης.

Μπορεί κανείς να το πει και προώθησης των ξένων βιομηχανικών προϊόντων ενώ η χώρα παραπαίει οικονομικά με την ψαλίδα εισαγωγών-εξαγωγών να ανοίγει εις βάρος μας.

Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την αρχή με την Αστυπάλαια και τη Χάλκη και δεν τον σταματάει τίποτα. Λίγες πρίζες και μερικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και γίνεται το καλό marketing!

Στη γραμμή αυτή πορεύθηκε και ο εκ του Δήμου Αθηναίων και Ποταμιού ορμώμενος με κατάληξη τη ΝΔ/Κυριάκος, υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς.

Όπως είπε στη Βουλή, πρόβλημα για να φορτίζουμε τα ηλεκτρικά ΙΧ μας δεν θα έχουμε!

Αφού έκανε απολογισμό για πόσες χιλιάδες πανάκριβα ηλεκτρικά ΙΧ έχουν πάρει πινακίδες, μας υποσχέθηκε χιλιάδες σημεία φόρτισης!

Χαράς Ευαγγελία λοιπόν για το λαμπρό μέλλον όπου με 600-700 ευρώ μισθό τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα τα βλέπουν (σχεδόν) όλοι μόνον στο διαδίκτυο αλλά πρίζες θα έχουμε για να φαν και οι κότες…

«Έτσι εντός του έτους θα έχουμε 10.291 καινούργια σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα και δεν σταματάμε εκεί. Έχουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης 80 εκατομμύρια ευρώ τα οποία τα προορίζουμε για ένα πρόγραμμα επιδοτούμενο που θα λέγεται “Φορτίζω παντού”» είπε στη Βουλή όταν δεν ξέρουμε αν θα έχουμε ρεύμα στο σπίτι με τις σημερινές τιμές…

Θυμόσαστε το ανέκδοτο με το ψυγείο-δώρο στους Εσκιμώους;

Ε, κάτι τέτοιο!

Υστερόγραφο: Λογικό να είμαστε μίζεροι και να βλέπουμε την πραγματικότητα σε αντίθεση με τον ανέμελο πολιτικό προϊστάμενό του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter