Αφωνία στο ΚΙΝΑΛ για τον εκλογικό «εκβιασμό συνταξιούχων» υπέρ Μαρινάκη

Αφωνία στο ΚΙΝΑΛ για τον εκλογικό «εκβιασμό συνταξιούχων» υπέρ Μαρινάκη

Κουβέντα δεν έχουν ψελλίσει από την Χαριλάου Τρικούπη μετά την αποκάλυψη του documentonews.gr ότι μοιράστηκαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια του Β. Μαρινάκη σε εκατοντάδες συνταξιούχους.

Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ του δήμου Πειραιά, Λ. Πετράκου, κατά τη διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης ΚΑΠΗ στον ΟΛΠ, παρουσία και του Γιάννη Μώραλη, ανακοίνωσε δια μικροφώνου σε περισσότερους από 1.000 συνταξιούχους ότι θα μοιραστούν σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο όνομα του ποδοσφαιρικού παράγοντα, μιντιάρχη, εφοπλιστή και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ως γνωστόν, ο συνδυασμός του Γ. Μώραλη έχει πάρει το «χρίσμα» από το ΚΙΝΑΛ, το οποίο τηρεί σιγή ιχθύος. Από την πρώτη στιγμή, το documentonews.gr επικοινώνησε με αρμόδιο στέλεχος του κόμματος της Φ. Γεννηματά, ζητώντας κάποιο σχόλιο επί του αποκρουστικού αυτού γεγονότος. Το συγκεκριμένο στέλεχος ζήτησε τον ανάλογο χρόνο προκειμένου να διαβάσει το δημοσίευμα και να μας δώσει την επίσημη απάντηση – στάση του κόμματος. Μετά το πέρας αρκετής ώρας και παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις μας, το συγκεκριμένο στέλεχος αγνοείται…

Υπενθυμίζεται ότι σε σχόλιο που ανήρτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Ν. Μπελαβίλας, στο Facebook τονίζει μεταξύ άλλων ότι «εκβιάζουν ηλικιωμένους για να βγάλουν πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter