Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Εκτρέφονται στην Καμπότζη

Αφύσικα μυώδη γουρούνια προκαλούν ρίγος για το τι καταναλώνουμε (Videos)

Φωτογραφίες αλλά και βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από φάρμα στην Καμπότζη έχουν προκαλέσει σάλο! Η εταιρεία εκτρέφει γουρούνια που δείχνουν παραμορφωμένα και περπατάνε με δυσκολία επειδή έχουν τεράστιους μύες.

Οι άνθρωποι που τα εκτρέφουν θέλουν τόσο μυώδη γουρούνια επειδή έχει αυξηθεί η τιμή των χοίρων και η ζήτησή τους είναι ραγδαία.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες τόσο από φιλόζωους, όσο κι ακτιβιστές:

«Τι προσπαθείτε να δείξετε εδώ; Πόσο υποφέρουν αυτά τα ζώα ή πόσο κρέας μπορείτε να παράγετε ή ακόμα χειρότερα πόσο άσχημα φέρεστε σε αυτά τα ζώα. Όχι μόνο τα κακοποιείτε, αλλά και κάποιοι άνθρωποι θα φάνε από αυτό το κρέας».

Η εταιρία αναφέρει πως τα γουρούνια ανήκουν σε μια πολύ συνηθισμένη ράτσα οικόσιτων χοίρων και θεωρεί εντελώς φυσιολογική την εξέλιξή τους, την ώρα που η PETA έχει διαφορετική άποψη: «Γουρούνια που μοιάζουν με τον Χαλκ είναι πραγματικός εφιάλτης, τα συγκεκριμένα έχουν επώδυνα προβλήματα υγείας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.