Οργή στο Twitter για το «βόλεμα» του υιού Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Οργή στο Twitter για το «βόλεμα» του υιού Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Πριν λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής μιλώντας υπέρ του νέου νομοσχεδίου «Δουλειές Ξανά» επιτέθηκε στους άνεργους συμπολίτες μας λέγοντας πως ο λόγος που δεν βρίσκουν δουλειά είναι γιατί δεν έχουν κατάλληλα βασικά προσόντα και δεξιότητες. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στους χαμηλούς μισθούς ως μη ανασταλτικό παράγοντα στην εύρεση εργασίας.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento στο έκτακτο φύλο του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προσλήφθηκε ως διαπιστευμένος κοινοβουλευτικός βοηθός στις Βρυξέλλες. Προφανώς, όταν ο πρωθυπουργός μιλούσε για προσόντα αναφερόταν στο να είσαι γόνος κάποιας «σπουδαίας» οικογένειας που αυθαίρετα και καταχρηστικά θεωρεί δικαίωμα της να την ταΐζει ο ελληνικός λαός στο διηνεκές.

Διαβάστε επίσης: Δυναστεία: Βολεύτηκε και ο γιός στο Ευρωκοινοβούλιο – Αλίμονο στους (άλλους) νέους – Εκτάκτως το Σάββατο στο Documento

Όταν σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο δείκτης ανεργίας διαμορφώθηκε στο 12,8% για τον Ιανουάριο του 2022, με τους ανέργους να αγγίζουν τους 587.152 η αγανάκτηση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη για το βόλεμα του υιού Μητσοτάκη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter