Αγαπητή Μαρέβα: Η νίκη είναι γένος θηλυκού, η Νέα Δημοκρατία επίσης, το μπουζούκι είναι όργανο και ο …μπακλαβάς γωνία (Video)

Αγαπητή Μαρέβα: Η νίκη είναι γένος θηλυκού, η Νέα Δημοκρατία επίσης, το μπουζούκι είναι όργανο και ο …μπακλαβάς γωνία (Video)

Η αλήθεια είναι πως όλοι θέλουμε ένα ακροατήριο ειδικά όταν τυχαίνει να είμαστε σύζυγοι πολιτικών. Η Μαρέβα Μητσοτάκη λοιπόν στο άδειο θέατρο τη Δευτέρα το τερμάτισε.

Την ίδια ώρα που «έπαιζε» όχι με απόλυτη επιτυχία το έργο «όλοι με χτυπάνε για το στεφάνι μου» μιλώντας για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το επίθετο του συζύγου για να μιλήσει για τη νίκη της ΝΔ που έρχεται. 

Η Νέα Δημοκρατία είναι γυναίκα, η νίκη είναι γυναίκα … γένος θηλυκού είπε για την ακρίβεια και άρα πάμε για άρωμα γυναίκας στις εκλογές.

Βεβαίως οι προηγούμενες θητείες της ΝΔ μποχα άφησαν σκανδάλων και ουχί ευωδιαστό άρωμα. Λεπτομέρια; Μπορεί!

Η αλήθεια είναι το κρεσέντο του ρόλου, η κορύφωση του δράματος θα απαιτούσε ένα θερμό χειροκρότητα, οι θεατές να σηκωθούν και να ξεσπάσουν. Το πρόβλημα είναι ότι στην εκδήλωση δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός θεατών για να ολοκληρωθεί ο πολιτικός θρίαμβος της Μαρέβας. 

Χαριτωμένες λεπτομέρειες θα μου πεις αλλά έτσι είναι. Η νίκη είναι γένος θηλυκού, η Νέα Δημοκρατία επίσης, το μπουζούκι είναι όργανο και ο …μπακλαβάς γωνία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter