Αγγελάκας για υπόθεση Μποφίλιου: «Να σκάσουν οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού»

Αγγελάκας για υπόθεση Μποφίλιου: «Να σκάσουν οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού»

«Άδειασε» ο Γιάννης Αγγελάκας τους… «επώνυμους» επικριτές της Νατάσσας Μποφίλιου, του… βεληνεκούς Μπογδάνου, Τατσόπουλου κλπ. οι οποίοι «πιάστηκαν» από τη συνέντευξη της ερμηνεύτριας στην Εφημερίδα των Συντακτών για να στάξουν χολή.

Ο Γιάννης Αγγελάκας, μιλώντας στο «Έθνος», κάνει λόγο για «γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού και γελωτοποιούς του βασιλιά, που καλά θα κάνουν να σκάσουν», χωρίς να κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά, να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πως ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο».

Αναμένονται και οι ανάλογες αντιδράσεις… Ή μήπως όχι, μια και ο Αγγελάκας, κατ΄αρχήν, δεν ανήκει στο γυναικείο φύλλο, το οποίο για τύπους όπως ο Τατσόπουλος χαρακτηρίζει με ευκολία «χαζοβιόλες»;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter