Αγγελοι θανάτου

Αγγελοι θανάτου

Η πανδημία του κορονοϊού δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για την ελληνική κοινωνία, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των διαφόρων συμβούλων της καθηγητών και μη να μας πείσουν για το αντίθετο.

Μόνο μέσα στις 21 πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου έχουμε θρηνήσει 691 νεκρούς, ενώ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έχει κηρύξει εδώ και αρκετές ημέρες τη λήξη της πανδημίας.

Και έχοντας «τελειώσει» με την πανδημία ο Κυριάκος και ο ακροδεξιός υπουργός του επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ, για το οποίο ο πρωθυπουργός και τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μας είχε προϊδεάσει από το όχι και τόσο μακρινό 2013. Τις περικοπές στο Δημόσιο.

Εχουμε λοιπόν 900 εκατ. ευρώ κομμένα από την Υγεία στον προϋπολογισμό του 2022. Εγκατάλειψη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και των σχολείων με αποτέλεσμα τάξεις των 29 παιδιών εν μέσω πανδημίας και τεράστιες ελλείψεις εκπαιδευτικών.

Πλήρη ανοχή στον ανεκδιήγητο Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος διαλαλεί από τα φιλικά του κανάλια «μη σώσουν και κάνουν το εμβόλιο, εγώ κουράστηκα» προσπαθώντας να πείσει για το ότι η αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος οφείλεται στους πολίτες και όχι στην ανοργανωσιά και στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.

Η έξαρση των φαινομένων φασισμού που βλέπουμε εδώ και μερικούς μήνες, δεν αφήνει μόνο αδιάφορη την κυβέρνηση του ανέμελου πρωθυπουργού, αλλά αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις τις υποθάλπει, θέλοντας να κερδίσει ακροδεξιούς ψήφους.

Ταυτόχρονα δεν κάνει απολύτως τίποτα για τις αυξήσεις στην ενέργεια και στα βασικά προϊόντα σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές που οδηγούν σε επισιτιστική κρίση την ελληνική κοινωνία.

Οι πολιτικές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγούν σε μια ακόμη οικονομική και κοινωνική κρίση διαρκείας όπου τίποτα δεν θα είναι πλέον όπως τα ξέραμε. Οι καταστάσεις του 1950 απειλούν ελέω Νέας Δημοκρατίας ξανά την κοινωνία.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter