Αγγελόπουλος για την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ: «Έχουμε ομάδα, ψυχή και οικογενειακό κλίμα»

Αγγελόπουλος για την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ: «Έχουμε ομάδα, ψυχή και οικογενειακό κλίμα»

Στις δυσκολίες και αντιξοότητες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες των ερυθρολεύκων στον ημιτελικό, στάθηκε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, που σε πελάγη ευτυχίας δήλωσε στην κάμερα της Νova:

«Ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού. Δεν γίνεται να κάνεις συγκρίσεις. Όταν λέμε κόντρα σε όλους και σε όλα, αυτό εννοούμε. Έχεις να αντιμετωπίσεις δισεκατομμύρια. Έρχεσαι με την ψυχή, την ομάδα και το οικογενειακό κλίμα. Αυτό σημαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

Από την πλευρά του ο αδερφός του Παναγιώτης, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας: «Υπάρχει χημεία, αυταπάρνηση, ομαδικότητα. Οι παίκτες σε όλες τις θέσεις κάνουν αυτό που μπορούν. Ακόμα και όταν περιορίζονται οι πρωταγωνιστές, αναλαμβάνουν άλλοι. Στο τέλος αναλαμβάνουν αυτοί που πρέπει. Σήμερα ήταν απίστευτα δύσκολο», κατέληξε.

Ενας από τους παίκτες κλειδιά του Ολυμπιακού στον ημιτελικό ήταν σίγουρα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήρθαμε να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε όποιον βρούμε μπροστά μας. Έτυχε να είναι η ΤΣΣΚΑ. Δείξαμε χαρακτήρα, το πιστεύαμε. Έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Σίγουρα, θα προτιμούσαμε να μην γινόμαστε… καρδιακοί, αλλά δεν γίνεται να παίξεις 40 λεπτά σωστά. Παίξαμε όπως πρέπει στο τέλος, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και έγινε αυτό που έγινε».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: «Όλη η ομάδα έδειξε μεγάλη καρδιά. Δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο και καταφέραμε να πάρουμε τη μεγάλη νίκη».

Ο Κεμ Μπιρτς έπλεξε, όπως και ο Γιάνγκ άλλωστε, το εγκώμιο του Σπανούλη: «Νιώθω φανταστικά. Καμία πίεση για εμάς, είμαστε το αουτσάιντερ. Ήταν τρελά αυτά που έκανε ο Βασίλης στο παρκέ. Τον παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια και τώρα το να παίζω δίπλα του είναι εκπληκτικό. Είναι φανταστικός».

Τέλος ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε την ΕΡΤ: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καταφέραμε να φέρουμε για άλλη μια φορά τον Ολυμπιακό στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε διάρκεια κι έτσι πήραμε το παιχνίδι σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και όταν γύρισε η ζυγαριά, ήμασταν εκεί για να αρπάξουμε το παιχνίδι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter