Αγγλία: Απίστευτη εκτέλεση πέναλτι με θύμα… μια λάμπα φωτισμού! (video)

Αγγλία: Απίστευτη εκτέλεση πέναλτι με θύμα… μια λάμπα φωτισμού! (video)

Oταν ήμασταν παιδιά και παίζαμε μπάλα στις αλάνες λέγαμε πολλές φορές την φράση « σκότωσε τα περιστέρια» για κάποιον που έκανε σουτ εντελώς άστοχο και πολύ ψηλά από το τέρμα. 

Η συγκεκριμένη φράση βρήκε την απόλυτη δικαίωση στην Αγγλία με τη διαφορά ότι ο ποδοσφαιριστής που έκανε το σουτ… δεν σκότωσε περιστέρια αλλά λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά φίλους της ομάδας του που παρακολουθούσαν το παιχνίδι!

Εχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο η εκτέλεση ενός πέναλτι σε αγώνα για την Southern Premier Central (κάτι σαν 7η κατηγορία της Αγγλίας) Νάνιτον Μπόρο και της Στράτφορντ Τάουν, πέναλτι που εκτέλεσε εντελώς άστοχα ο γκολκίπερ της γηπεδούχου, Τόνι Μπρίντεν. Ο Αγγλος τερματοφύλακας πήρε φόρα κι έστειλε με βολίδα την μπάλα ψηλά άουτ πετυχαίνοντας μια από τις μεγάλες λάμπες φωτισμού στην εξέδρα η οποία έσπασε με κρότο κι έπεσε στους θεατές που ευτυχώς πρόλαβαν και τραβήχτηκαν δίχως να τραυματιστεί κάποιος!

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι νίκησαν τελικά 2-0 με το δεύτερο γκολ να το σημειώνουν με πέναλτι που φυσικά δεν άφησαν να ξαναχτυπήσει ο γκολκίπερ τους αλλά ο συμπαίκτης τους Κάλουμ Πάουελ και έτσι οι θεατές γλίτωσαν τα χειρότερα…

Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter