Αγγλία: Ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για τα επεισόδια στον τελικό του Euro

Αγγλία: Ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για τα επεισόδια στον τελικό του Euro

Χωρίς φιλάθλους θα αγωνιστεί η Εθνική Αγγλίας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για το Nations League 2022/23 μετά την τιμωρία που της επέβαλε η UEFA. Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αφορά στα όσα έγιναν τον περασμένο Ιούλιο μέσα και γύρω από το Γουέμπλεϊ στον τελικό του Euro 2020 όταν εκατοντάδες φίλαθλοι, χωρίς εισιτήρια, προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο και συγκρούστηκαν με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου και την αστυνομία.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι η τιμωρία επιβάλλεται για «έλλειψη τάξης και πειθαρχίας εντός και γύρω από το γήπεδο» και η συνολική ποινή είναι δύο αγωνιστικές, με τη μία να είναι σε χρήση και τη δεύτερη σε αναστολή για την επόμενη διετία. Επίσης, η ΠΟ Αγγλίας θα πληρώσει και πρόστιμο 100.000 ευρώ!

Η FA σχολιάζοντας την επιβληθείσα ποινή τόνισε: «Αν και είμαστε απογοητευμένοι με την ετυμηγορία, σεβόμαστε την απόφαση της UEFA. Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά αυτών των ατόμων που προκάλεσαν τις επαίσχυντες σκηνές μέσα και γύρω από το Γουέμπλεϊ στον τελικό του Euro και λυπούμαστε βαθιά που μερικοί από αυτούς κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter