Αγγλία: Η Λέστερ πήρε το Σούπερ Καπ. 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι

Αγγλία: Η Λέστερ πήρε το Σούπερ Καπ. 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι

Με το δεξί μπήκε η Λέστερ στη νέα σεζόν στην Αγγλία. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μετά την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου, πήρε σήμερα (7/8) και το Community Shield (το αγγλικό σούπερ καπ), παιχνίδι με το οποίο παραδοσιακά ξεκινάει η ποδοσφαρική σεζόν στην Αγγλία, με νίκη 1-0 επί της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λέστερ κατάφερε να σκοράρει στο 89’ με πέναλτι του Ιανάτσο κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα πήγαινε στην παράταση. Αυτό είναι το 2ο τρόπαιο Community Shield που κατακτά η Λέστερ μετά από 50 χρόνια, όταν είχε νικήσει το 1971 τη Λίβερπουλ με 1-0.

Οι «αλεπούδες», ήταν καλύτερες στο ματς και είχαν και δοκάρι με τον Βάρντι στο 45’. Η Σίτι έδειξε ανέτοιμη αν και είχε αρκετές απουσίες, ενώ έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς διεθνής Αγγλος επιθετικός Τζακ Γκρίλις.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Σεγιουντζιού, Μπέρτραντ (78′ Τόμας), Άμαρτεϊ, Εντιντί, Τίλεμανς (72′ Σουμαρέ), Μάντισον (71′ Χαλ), Μπαρνς (78′ Ιανάτσο), Πέρεθ (71′ Άλμπριντον), Βάρντι (71′ Ντάκα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στέφεν, Κανσέλο, Ντίας, Ακέ, Μεντί, Μπράουν, Φερναντίνιο, Γκιντογάν (65′ Ρόντρι), Μαχρέζ, Τόρες (74′ Νάιτ), Εντοζί (65′ Γκρίλις)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter