Αγγλία: Κέντρο εμβολιασμού το γήπεδο της Τότεναμ

Αγγλία: Κέντρο εμβολιασμού το γήπεδο της Τότεναμ

Σε εμβολιαστικό κέντρο μετέτρεψε το υπερσύγχρονο γήπεδό της η Τότεναμ. Ο σύλλογος του Λονδίνου παραχώρησε τη χρήση των εγκαταστάσεων στο εθνικό σύστημα υγείας της Μ. Βρετανίας, ώστε να γίνονται σε ανοιχτό χώρο εμβολιασμοί ενάντια στον Covid-19.

Στη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας, το χωρητικότητας Tottenham Stadium (που εγκαινιάστηκε το 2019) μεταβλήθηκε σε αχανές εξωτερικό ιατρείο για τη γειτονική κλινική Νορθ Μίντλσεξ, ενώ εσωτερικοί χώροι όπως τα αποδυτήρια και οι αίθουσες τύπου μεταμορφώθηκαν σε θαλάμους μητρότητας.

Η Βρετανία μαστίζεται από το δεύτερο κύμα και βρίσκεται σε σκληρό lockdown υπό τον φόβο τα εξάπλωσης του μεταλλαγμένου ιού, αλλά οι αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται κανονικά, κεκλεισμένων των θυρών.

Το σχέδιο της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον είναι να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες ευπαθών ομάδων αλλά και το υγειονομικό προσωπικό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, οπότε απαιτούνται 13 εκατομμύρια δόσεις.

Όλες οι ομάδες της Premier League έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για χρήση των γηπέδων τους, αλλά η Τότεναμ ήταν η πρώτη που έκανε πράξη την υπόσχεση. Χθες νίκησε στο ίδιο στάδιο τη Μπρέντφορντ με 2-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter