Αγγλία: Νικήτρια η Τσέλσι στην πρόβα τελικού (Video)

Αγγλία: Νικήτρια η Τσέλσι στην πρόβα τελικού (Video)

Με θρίαμβο της φιλοξενούμενης Τσέλσι ολοκληρώθηκε η πρόβα του ευρωπαϊκού τελικού στην Αγγλία: οι Λονδρέζοι νίκησαν εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1, με γκολ του Μάρκος Αλόνσο στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα θα πρέπει να περιμένει μερικές μέρες αγώνα μέχρι τη στέψη της, αφού δεν μπόρεσε να πετύχει τη νίκη που θα την έφερνε μαθηματικά στο απυρόβλητο. Η απόσταση από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ έμεινε στους 13 βαθμούς, αλλά η τελευταία έχει να δώσει άλλους πέντε αγώνες.

Ο Στέρλινγκ έδωσε προβάδισμα στη Σίτι στο 41’ και μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι αμέσως μετά, με τον Αγουέρο, που πλάσαρε πάνω στον Μεντί (45’). Ο Ζίγιες ισοφάρισε στο 63’.

Η Τσέλσι βρίσκεται πλέον στην 3η θέση, προσπερνώντας τη Λέστερ, με απόσταση πέντε βαθμών από την 5η Ουέστ Χαμ. Η κατάταξή της αφορά έμμεσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν η Τσέλσι τερματίσει στην κορυφαία τετράδα της Premier League, o Ολυμπιακός θα ξεκινησει απο τον δεύτερο προκριματικό γύρο την επόμενη διοργάνωση και όχι από τον πρώτο.

Ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Mαΐου, αλλά οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ίσως υποχρεώσουν την UEFA σε αλλαγή σχεδίων και διεξαγωγή του αγώνα στην Αγγλία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter