Αγγλία: Ποδοσφαιριστής δώρισε τα όργανα του κι έσωσε επτά ανθρώπους!

Αγγλία: Ποδοσφαιριστής δώρισε τα όργανα του κι έσωσε επτά ανθρώπους!

Εν μέσω πανδημίας πολλές άγνωστες ανθρώπινες ιστορίες βγαλμένες από τον αθλητισμό, βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. 

Όπως εκείνη που αποκάλυψε η αγγλική «Mirror» με τον ποδοσφαιριστή της ερασιτεχνικής Μάτλοκ Τόουν, τον Τζόρνταν Σίνοτ ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε νυχτερινή έξοδό του, όταν δυο άτομα τον χτύπησαν άγρια με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, να πέσει σε κώμα και τελικά να χάσει τη ζωή του.

Η οικογένεια του 25χρονου Σίνοτ, δώρισε τα όργανα του τα οποία έσωσαν επτά ανθρώπους! Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 20 έως 50 ετών, τα οποία δέχθηκαν τα μοσχεύματα του άτυχου Σίνοτ και πλέον είναι πάλι υγιείς. «Τουλάχιστον η καρδιά του εξακολουθεί να χτυπάει» τόνισε συγκινημένος ο αδελφός του στην «Mirror», ο οποίος συμπλήρωσε πως «του άρεσε πάντα να προσφέρει και ακόμα κι αφού πέθανε κατάφερε να το κάνει», υποστήριξε ο αδερφός του στη «Mirror», ενώ η μητέρα του τόνισε ότι «η δωρεά οργάνων είναι το ύψιστο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος. Αυτό ήθελε και ο Τζόρνταν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter