Αγγλία: Στην τετράδα με δώρο η Τσέλσι

Αγγλία: Στην τετράδα με δώρο η Τσέλσι

Από το παράθυρο της τελευταίας στιγμής μπήκε η Τσέλσι στο επόμενο Champions League. Η Τότεναμ έκοψε το δρόμο τη Λέστερ με το εκτός έδρας 2-4 (ανατροπή από 2-1 μετά το 75ο λεπτό) και έκανε δώρο, όχι μόνο στη «μπλε» συμπολίτισσά της, αλλά και στον Ολυμπιακό, ο οποίος αποφεύγει τον κοπιαστικό 1ο προκριματικό γύρο του Champions League 2020-21.

Η Τσέλσι ηττήθηκε από την Άστον Βίλα με 2-1 και τερμάτισε τέταρτη πίσω από τη Λίβερπουλ (69 β. -67 β.), που νίκησε την Κρύσταλ Πάλας 2-0 με «νταμπλ» του Μανέ.

Το κρίσιμο γκολ με το οποίο η Λέστερ (66 β.) ισοφαρίστηκε ήταν μάλιστα αυτογκόλ ατσαλοσύνης του τερματοφύλακα Σμάιχελ. Ακολούθησαν δύο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ ο Χάρι Κέιν σκόραρε νωρίτερα και κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, στο πιθανότατα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με την Τότεναμ.

Το κυριακάτικο απόγευμα ανήκε πάνω απ’ όλους στη Μάντσεστερ Σίτι, που παρέλαβε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας με 86 βαθμούς. Ο Σέρχιο Αγουέρο, που αποδεσμεύεται από την ομάδα, πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 184 και αποθεώθηκε στο πανηγυρικό 5-0 επί της Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε 2η με 74 β. κερδίζοντας 2-1 τη Γουλβς, ενώ η Λέστερ και η Ουέστ Χαμ (65 β.) θα παίξουν στο Europa League, με την Τότεναμ (62 β.) στο νεοσύστατο Conference League και την Άρσεναλ (61 β.) εκτός Ευρώπης. Υποβιβάστηκαν οι Φούλαμ, Σέφιλντ και Ουέστ Μπρομ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter