Αγγλία: Στραπάτσο για τη Γουλβς

Αγγλία: Στραπάτσο για τη Γουλβς

Eκτός Ευρώπης κινδυνεύει να μείνει για τη νέα σεζόν η Γουλβς, μετά την ήττα της από την Τσέλσι στο Λονδίνο (2-0), στο φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ. Τα γκολ σημειώθηκαν στο τέλος του α’ ημιχρόνου, από τους Μάουντ, Ζιρού.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έμεινε 7η στην τελική βαθμολογία, αφού την προσπέρασε η Τότεναμ με το 1-1 που έφερε στο Κρίσταλ Πάλας.

Οι «λύκοι» θα βγουν στην Ευρώπη μόνο αν η Τσέλσι νικήσει την ‘Αρσεναλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ειδάλλως το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο θα καταλήξει στους «κανονιέρηδες».

Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι η νικήτρια του φετινού Εuropa κερδίζει αυτόματα μία θέση στους Ομίλους του Champions League. Η ρεβάνς του 0-0 με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στην Αγγλία τη μεθεπόμενη Πέμπτη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε 3η μπροστά από την ισόβαθμη Τσέλσι, αφού νίκησε στο καθοριστικό ματς τη Λέστερ με 2-0 εκτός έδρας και την άφησε εκτός Champions League. O Mπρούνο Φερνάντες πέτυχε το κρίσιμο γκολ στο 70’ με πέναλτι και ο Λίνγκαρντ ολοκλήρωσε τη δουλειά στις καθυστερήσεις. Το «χρυσό παπούτσι» του Τζέιμι Βάρντι με 23 γκολ (έναντι 22 των Ομπαμεγιάνγκ, Ινγκς) ήταν η μοναδική παρηγοριά για τις «αλεπούδες».

Η Λίβερπουλ, που εξασφάλισε τον τίτλο εδώ και εβδομάδες και σήκωσε το τρόπαιο μεσοβδόμαδα στο Άνφιλντ, ολοκλήρωσε μία ονειρεμένη σεζόν με νίκη στο Νιούκασλ: 3-1, με σκόρερς τους Φαν Ντάικ, Οριζί, Μανέ. Η τελική διαφορά από τους διώκτες της ήταν 17 βαθμοί και η συνολική συγκομιδή της 96.

Η 2η Μάντσεστερ Σίτι (που θα παίξει κανονικά στο Campions League αφού η αρχική τιμωρία της αναιρέθηκε από το CAS) νίκησε εύκολα την υποβιβασμένη Νόριτς με 5-0. Τα «καναρίνια» ακολούθησαν στη δεύτερη κατηγορία η Ουότφορντ, που ηττήθηκε με 3-2 από την Άρσεναλ, και η Μπόρνμουθ, παρά την εκτός έδρας νίκη επί της Έβερτον (3-1).

Η Άστον Βίλα σώθηκε την τελευταία στιγμή, με το 1-1 που απέσπασε από τη Ουέστ Χαμ στο Λονδίνο και αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter