Αγγλία: Το πρώτο θύμα του κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον που θα διεξαχθεί η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακού

Αγγλία: Το πρώτο θύμα του κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον που θα διεξαχθεί η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακού

Ο 70χρονος που έπεσε θύμα του κορονοϊού στο Γουλβερχάμπτον, το πρώτο κρούσμα στην πόλη στην οποία θα διεξαχθεί η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακού στις 19 Μαρτίου, πέθανε σήμερα (10/3) τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ο επικεφαλής του ιατρικού συμβουλίου της Αγγλίας, καθηγητής Κρις Γουίτι, δήλωσε ότι ο ασθενής διαγνώστηκε με τον ιό, Covid-19 και παρά τη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στο New Cross Hospital, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή. «Ο ιός έχει έρθει και στο Ηνωμένο Βασίλειο κι έχει ξεκινήσει ήδη ο πλήρης εντοπισμός των επαφών, που είχε ο ασθενής», δήλωσε ο Γουίτι.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε σε πάνω από 300, ενώ ο 70χρονος ήταν το 4ο θύμα από όσους έχουν διαγνωστεί με τον κορονοϊό.

Στην πόλη Γουλβερχάμπτον, όπου εδρεύει η Γουλβς αναμένεται να ενταθούν τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός και δεν αποκλείεται το ματς με το Ολυμπιακό στις 19 του μήνα να διεξαχθεί και αυτό κεκλεισμένων των θυρών, όπως και το μεθαυριανό (Πέμπτη 12/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter