Αγγλία: Βίντεο με την απίστευτη στιγμή που κλέβουν το νέο έργο τέχνης του Banksy

Αγγλία: Βίντεο με την απίστευτη στιγμή που κλέβουν το νέο έργο τέχνης του Banksy

Αναστάτωση στο Λονδίνο μετά την κλοπή – αστραπή ενός έργου του Bansky. Δύο άντρες φάνηκαν να παίρνουν ένα έργο τέχνης που δημιούργησε ο Banksy σε δρόμο του νότιου Λονδίνου, λιγότερο από μία ώρα μετά τα αποκαλυπτήρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian μέσα σε λιγότερο από 60 λεπτά, από την ώρα που επιβεβαιώθηκε ότι το εν λόγω έργο ανήκει στον γνωστό – άγνωστο καλλιτέχνη, δύο άνδρες κατέβασαν την πινακίδα η οποία τοποθετήθηκε στη διασταύρωση Southampton Way και Commercial Way στο Πέκαμ του νοτιοανατολικού Λονδίνου και εξαφανίστηκαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy)

Το έργο του Banksy πρόκειται για μια πινακίδα «Stop», στην οποία αποτυπώνονται τρία μη επανδρωμένα στρατιωτικά αεροσκάφη (dones). Ο Banksy δημοσίευσε στο Instagram το εν λόγω έργο επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί δημιούργημά του.

Όπως μεταδίδει το ίδιο βρετανικό μέσο τα drone στην πινακίδα Stop μοιάζουν με το έργο «Civilian Drone Strike» (2017) του ίδιου καλλιτέχνη. Στο έργο αυτό, αποτυπώνονταν τρία drones να βομβαρδίζουν ένα σπίτι ζωγραφισμένο από παιδί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter