Αγία Βαρβάρα: Οδηγός μετέφερε 15 παιδάκια με παράνομο λεωφορείο – Ανήκε σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό

Αγία Βαρβάρα: Οδηγός μετέφερε 15 παιδάκια με παράνομο λεωφορείο – Ανήκε σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό

Ένας 52χρονος άντρας συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα, καθώς χρησιμοποιούσε παράνομα βανάκι που είχε αποχαρακτηριστεί για να μεταφέρει 15 νήπια.

Το βαν ανήκει σε ιδιοκτήτρια Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, και εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας να έχει ταυτάριθμες πινακίδες κυκλοφορίας, εκ των οποίων η μπροστινή ήταν πλαστή και η πίσω γνήσια. Οι πινακίδες αντιστοιχούσαν σε άλλο Ι.Χ. λεωφορείο ίδιας μάρκας, μοντέλου και χρώματος, επίσης ιδιοκτησίας της προαναφερόμενης ιδιοκτήτριας του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Ο συλληφθείς οδηγός έδειξε στους αστυνομικούς, άδεια κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο συμβόλαιο που αντιστοιχούσαν στο δεύτερο Ι.Χ. λεωφορείο, το οποίο εντοπίσθηκε σταθμευμένο έξω από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό, με ς μπροστά γνήσια και πίσω πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

Το αποχαρακτηρισμένο όχημα, καθώς και οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, κατασχέθηκαν.

Εναντίον του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της ιδιοκτήτριας του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter