Αγία Βαρβάρα: Σύλληψη 24χρονου για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί

Αγία Βαρβάρα: Σύλληψη 24χρονου για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 24χρονος, που κατηγορείται για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 24χρονος συνεργός του. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, ληστείες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι δύο δράστες, που είχαν συστήσει -το τελευταίο τρίμηνο- συμμορία, επιβιβάζονταν ως πελάτες σε ταξί, από διάφορα σημεία της Αττικής, με προορισμό την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Στη συνέχεια, τους οδηγούσαν σε ερημικά σημεία, τους ακινητοποιούσαν και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε κάποιες, μάλιστα, περιπτώσεις οι δράστες, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των θυμάτων τους, τους τραυμάτιζαν με μαχαίρι.

Έως στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις ληστειών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση επιπλέον περιπτώσεων.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter