Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο 69χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους – «Σε έφαγα σαν μπεκάτσα»

Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο 69χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους – «Σε έφαγα σαν μπεκάτσα»

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους ο 69χρόνος που πυροβόλησε και σκότωσε το γαμπρό του έξω από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα, και η σύζυγος του δράστη που φέρεται ως συνεργός.

Ο 69χρονος υποστηρίζει ότι «Το έκανα αλλά δεν ήταν προμελετημένο. Δεν προσχεδίασα τίποτα. Ήταν η κακιά στιγμή έπειτα από βαριές κουβέντες που ανταλλάξαμε».

Η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα ανέφερε ότι «δεν προέτρεψα τον σύζυγό μου στο φονικό. Είμαι αθώα, δεν ήμουν εκεί. Έπειτα πήγα για να τον συνοδέψω στο αστυνομικό τμήμα».

«Όλα έγιναν άνευ αιτίας. Ο πατέρας μου ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Την ώρα του φονικού μιλούσα με τον σύζυγό μου στον τηλέφωνο. Πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια. Η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου «πού πας με τον ψυχάκια». Όταν έμπαινε ο σύζυγός μου στην είσοδο της πολυκατοικίας άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει «Ρίξτου, ρίξτου». Τότε άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει», υπογραμμίζει η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της στην εκπομπή «Live News« του Νίκου Ευαγγελάτου, η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, η οποία βρισκόταν στη Σπάρτη, «άκουσε τη μητέρα της να φωνάζει “ρίξτου, ρίξτου”, άκουσε τους πυροβολισμούς και άρχισε να φωνάζει έντρομη το όνομα του συζύγου της, που δεν την απαντούσε στο τηλέφωνο. Άκουσε τον πατέρα της να λέει “σε έφαγα σαν μπεκάτσα”…».

Βίντεο ντοκουμέντο για τη δολοφονία

Λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα  ο άνδρας που σκότωσε τον γαμπρό του φαίνεται σε ένα βίντεο ντοκουμέντο να κρατάει την καραμπίνα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα, ένας 69χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, άνδρα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού τους μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονή του.

Στο βίνετο φαίνεται ο δράστης να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος με την καραμπίνα στα χέρια. Τον συνοδεύει η σύζυγός του. Λίγο μετά έρχεται η Αστυνομία τον εντοπίζει και τον συλαμβάνει.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον δράστη της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα αλλά και στην σύζυγο του

Ο πεθερός είπε πως προχώρησε στο έγκλημα, επειδή η κόρη του «δεν περνούσε καλά στο γάμο», κάτι που η ίδια διαψεύδει.

Τονίζεται ότι στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ συνελήφθη και η σύζυγος του, η οποία είναι αντιμέτωπη με δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Θα απολογηθούν τον ανακριτή την Τετάρτη το πρωί.

Το βίντεο ντοκουμέντο για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter